O nama

Inicijator.ba je poslovni portal koji ima za cilj promociju, poboljšanu informiranost, te uvezivanje privrednih subjekata i fizičkih lica Bosne i Hercegovine. Koncept Inicijator.ba osmišljen je u cilju najefektnijeg i najpovoljnijeg oglašavanja Vaše kompanije, usluge ili proizvoda gdje će isti naći najbrži put do krajnjeg korisnika ili poslovnog partnera.

Portal Inicijator.ba koncipiran je na način da odgovara svakom poslovnom subjektu, bilo da se radi o maloj, srednjoj ili velikoj kompaniji. Inicijator omogućava razmjenu njihovih podataka te stvaranje novih poslovnih prilika radi ostvarivanja obostrane koristi. Svako pravno lice na profilu svoje kompanije ima priliku oglašavati svoje proizvode, usluge, oglase za posao, promocije ili bilo koje druge novosti iz svoje oblasti djelovanja. Kroz ovakav način oglašavanja, kompanije mogu predstaviti svoj brend i proizvode velikom broju potencijalnih kupaca ili poslovnih partnera i na taj način povećati obim prodaje i unaprijediti svoje poslovanje.

Osim brojnih prednosti za pravna lica, Inicijator ima mnogo toga ponuditi i fizičkim licima. Fizička lica imaju mogućnost kreirati profile i odabrati polja od interesovanja za npr. određene proizvode, usluge, kompanije ili nove poslovne prilike. Krajnji korisnici sada imaju priliku na jednom mjestu vidjeti najnovije akcije i promocije kao i dobijati svakodnevne email obavijesti iz oblasti od interesovanja. Inicijator fizičkim licima također otvara vrata za mnogobrojne poslovne mogućnosti, omogućavajući brži i lakši način pronalaska željenog radnog mjesta kao i bolju informisanost o tržištu rada i poslovnom svijetu od samog početka karijere.

Portal djeluje po uzoru na najmodernije svjetske kompanije iz oblasti oglašavanja. Po principima B2B (eng. business-to-business) i B2C (eng. business-to-client), Inicijator nudi mogućnost da povećate obim prodaje, te donesete najbolje odluke vezane za Vaše poslovanje bilo da se radi o proizvodima za krajnju potrošnju ili proizvodima i uslugama za druge kompanije.

Sve informacije koje portal nudi korisnicima dostupne su na samoj web stranici www.inicijator.ba, te putem koncepta koji podrazumijeva slanje informacija i promocija svim članovima putem email obavijesti sa najnovijim i relevantim zbivanjima za granu privrede od interesovanja.

Iniciramo veze koje donose dugoročnu i uspješnu saradnju!

Budite i vi – INICIJATOR!